Ignasi Miralbell Riera

in

Des del primer moment Davinci escola d'art, em va causar molt bona impresió, ja que complia tots els requisits necessaris per les meves necessitats d'aprenentatge artístic i personal. Amb una filosofia de treball molt adaptada a les necessitats i inquietuds de cada alumne i a la tècnica pictòrica corresponent. També no puc negar la seducció que em va produir l'escola, per la seva ubicació tan cèntrica i amb tanta història. La distribució de les aules, la lluminositat, la calidesa, l'ordre i el bon ambient que es respira és meravellós, amb la magnífica terrassa on podem pintar, prendre la fresca i desconnectar en algun moment o per intercanviar idees o opinions respecte a diversos temes que es van plantejant en el transcurs de cada moment.
La biblioteca és magnífica, que s'agraeix molt poder consultar diversos llibres per aprendre i cultivar-te com a alumne a nivell creatiu. També l'afluència de gent de diverses nacionalitats i països que venen a l'escola és una de les moltes grans singularitats que podria ressaltar de la Davinci escola d'art. I com no, menció especial a la professora "Lola Ballbé" perquè és una professora amb una capacitat increïble, tant personal com professional, amb una sorprenent capacitat per generar un feedback entre ella i els seus alumnes, considero que té una sensibilitat especial per saber treure el millor de cada alumne a nivell creatiu i això no ho sap fer tothom, també amb uns coneixements acadèmics molt sòlids i al mateix temps molt oberta a entendre noves maneres d'expressió artística, fomentant i respectant la llibertat d'expressió creativa i artística de cada alumne, dintre d'una filosofia acadèmica però sense negar la possibilitat i el desig que cada alumne es trobi a si mateix i s'identifiqui més aprop d'un moviment artístic concret o varis, des del realisme, a l'abstracció, el impressionisme, expressionisme, etc.

Per això mateix agraeixo i estic molt orgullós de pertànyer com alumne a la Davinci escola d'art des de fa uns anys i valoro i agraeixo molt tenir aquesta possibilitat de poder estar-hi.

Ignasi Miralbell Riera
http://www.ignasimiralbellriera.com/

Tornar al principi